Cum sa tratezi rapid aftele si leziunile bucale produse de aparatele si protezele dentare

Acum exista o solutie rapida de vindecare a aftelor si leziunilor gingivale produse de aparatele sau protezele dentare. Aceasta se numeste Aphtaplus si nu trebuie sa lipseasca nimanui din trusa medicala de acasa.

Una din cinci persoane a experimentat macar odata in viata cum este sa ai o afta bucala. Cu siguranta vi s-a intamplat sa va treziti cu o afta bucala “ cand va era lumea mai draga”, insotita de toate simptomele caracteristice : dureri si usturimi neplacute, care v-au impiedicat sa mancati si sa beti chiar si apa.

De cate ori nu v-ati intrebat daca exista ceva care poate sa va ajute sa scapati rapid de durere si usturime, si in plus, sa cicatrizeze afta intr-un timp cat mai scurt.
Laboratoarele Vitrobio din Franta au cercetat cauza care incetineste vindecarea aftelor si au gasit solutia pentru ca aceasta vindecare sa se produca rapid. Produsul inovativ realizat in urma acestor cercetari se numeste Aphtaplus si este recomandat in intreaga lume pentru beneficiile aduse pacientilor.

afte bucaleCe este Aphtaplus?
Este o solutie vascoasa, care contine 2 complexe active: complexul osmotic activ miere-glicerol si complexul taninilor din extractele de afin si merisor.

Cum actioneaza Aphtaplus ?
Complexul miere-glicerol formeaza un film protector deasupra leziunii/ ulceratiei, impiedicand astfel agresiunea factorilor externi asupra leziunii, iar prin efectul sau osmotic activ indeparteaza din ulceratie resturile virale sau bacteriene, impuritatile, resturile alimentare, lasand astfel leziunea curata si pregatita pentru cicatrizare. Complexul taninilor functioneaza ca inhibitor de proteaze. Tanininii neutralizeaza actiunea proteazelor, impiedica degradarea colagenului si a altor matrice intercelulare, astfel stimuleaza cresterea celulara si vindecarea ulterioara.

In concluzie, prin mecanismul sau complex si complet de actiune, Aphtaplus asigura cicatrizarea rapida (in 2-3 zile) a aftelor si leziunilor bucale produse de: Stomatita aftoasa recurenta, aparatele dentare, protezele dentare si iritatiile gingiei.

aparat dentarFolosind Aphtaplus durerea va disparea in 5 minute de la aplicare si va va permite alimentarea, efectul analgezic se va mentine aproximativ 5 ore de la aplicare. Permite aplicarea usoara, chiar si in portiunile profunde ale gurii, datorita dispozitivului de aplicare. Este usor acceptat de copii si adulti, deoarece are gust placut, dulce si nu ustura la aplicare. In plus, contine miere de acacia, care este cea mai hipoalergena miere.

Aphtaplus se poate administra in siguranta femeilor gravide sau care alapteaza.
Este bine sa aveti mereu la indemana Aphtaplus, de aceea ar fi bine ca fiecare dintre noi sa aiba un tub in Trusa de acasa.

Sursa: www.sfatulmedicului.ro