TRATAMENTE & TARIFE

CONSULTAȚII

Respectăm fiecare programare și tratăm toți pacienții cu drag și aparatură medicală avansată, respectând proceduri stomatologice bine puse la punct. Astfel, reușim să oferim fiecărui pacient o experiență medicală confortabilă și asigurăm o evaluare precisă a sănătății dentare. Pentru că un tratament reușit începe cu un diagnostic precis.

PROFILAXIE

Când vorbim despre profilaxie dentară, vorbim despre o igienă orală efectuată corect, care protejează dantura. Clinica ANDREICA vine în sprijinul pacienților cu servicii stomatologice care previn eficient afecțiunile dentare.

IMPLANTOLOGIE

Să înlocuiești rădăcina unui dinte pierdut este acum mai ușor ca niciodată. Pacienții Clinicii ANDREICA care necesită implant dentar beneficiază de servicii și soluții pentru implantologie dentară de ultimă generație, care asigură confort și durabilitate.

PROTETICĂ PREMIUM SISTEM DIGITAL CEREC ”Your restoration in only one visit”

PROTETICĂ FIXĂ

Pacienții Clinicii ANDREICA care necesită o proteză dentară fixă beneficiază de cele mai noi tratamente protetice, realizate cu tehnică medicală inovativă și meticulozitate. Dantura își recapătă funcționalitatea completă, iar zâmbetul redevine estetic.

PROTETICĂ MOBILĂ

Fiecare pacient trebuie să se bucure de o dantură perfect funcțională, fără disconfort. Clinica ANDREICA oferă soluții moderne și servicii complete de protetică mobilă, astfel încât purtarea unei proteze dentare mobile să fie o experiență confortabilă. .

CHIRURGIE

Chirurgia dentară poate fi soluția optimă pentru o vindecare completă. De aceea, intervențiile chirurgicale efectuate în cadrul Clinicii ANDREICA sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, de medici cu experiență îndelungată, care lucrează cu drag.

ENDODONȚIE

Fiecare tratament endodontic realizat de specialiștii Clinicii ANDREICA este efectuat cu aparatură premium, de înaltă precizie, în baza unui diagnostic cert.  Astfel, reducem pe cât posibil timpul necesar pentru intervenții și asigurăm pacieților confort sporit.

 

TERAPIE CARII

Tratarea cariilor dentare este esențială pentru o sănătate forte. Utilizând tehnologii dentare inovative și proceduri stomatologice riguroase, echipa Clinicii ANDREICA asigură toate serviciile medicale necesare pentru o dantură fără carii..

COSMETICĂ DENTARĂ

Clinica ANDREICA efectuează tratamente de albire rapidă a dinților, cu efect de lungă durată. Sigure atât pentru dinţi, cât şi pentru gingii. Pentru că un zâmbet frumos te face remarcat(ă).

 

PARODONTOLOGIE

Clinica ANDREICA se adresează inclusiv pacienților care se confruntă cu probleme parodontologice.

TRATAMENTE LASER - BIOLASE

PEDODONȚIE

Pedodontia numita si stomatologia pediatrica este specialitatea stomatologica care se ocupa cu ingrijirea si tratarea dintilor la copii.

ORTODONȚIE

O poziție defectuoasă a dinților poate cauza, pe lângă disconfortul estetic, disconfort dentar. Clinica ANDREICA se adresează inclusiv pacienților care se confruntă cu anomalii dentomaxilare și doresc să beneficieze de tratamente moderne pentru corectarea danturii.

RADIOLOGIE

Echipa Clinicii ANDREICA efectuează fiecare examinare utilizând aparate pentru radiologie intra-orală de înaltă peformanță, care asigură maximum de protecție posibil pentru pacienți și timp redus de expunere la procedura radiologică.

* Tarifele afișate pot să varieze în funcție de gravitatea sau complexitatea cazului medical.
** Tarifele pot fi oricând actualizate, urmând ca noile tarife aferente tratamentelor/ serviciilor medicale să fie afișate pe site în cel mai scurt timp posibil. Tarifele pot fi confirmate de personalul Clinicii ANDREICA, telefonic sau la clinică.