Clinica ANDREICA

Suntem dedicați sănătății dentare încă din 1992 și tratăm orice tip de afecțiune dentară.
Dorința noastră: să vedem cât mai mulți oameni bucurându-se de sănătate.

Cunoscuți până în 2017 sub numele Dr. Andreica, am ales să mergem mai departe sub egida unei identități inspirate din evoluția noastră continuă:

Clinica ANDREICA

Sub această nouă identitate, continuăm să oferim pacienților noștri servicii complete pentru îngrijirea danturii.

PRINCIPII

Conduita noastră profesională este inspirată din valori pe deplin asumate. Fiecare act medical este efectuat în baza unor principii de lucru și proceduri dentistice respectate fără abatere.

ETICĂ

Lucrăm cu responsabilitate, dedicați pacienților noștri și îngrijirii corecte a sănătății dentare.

EMPATIE

Tratăm fiecare pacient cu drag, înțelegere și respect, oferind toată atenția necesară.

EFICIENȚĂ

Efectuăm fiecare act medical cu maximum de eficacitate și respectăm fiecare programare.

DE CE NE ALEG PACIENȚII?

PACIENTUL NOSTRU, PURTĂTORUL NOSTRU DE CUVÂNT

Credem că cei mai buni ambasadori ai Clinicii ANDREICA sunt chiar pacienții noștri. Pentru că cel mai bun argument îl constituie actul medical, cu tot ce presupune: de la evaluarea stării de sănătate dentară și realizarea planului de tratament la supraveghere și îngrijire post-tratament.

TARIFE CORECTE

La Clinica ANDREICA, oferim pacienților noștri servicii stomatologice cu raport corect preț/calitate și respectăm întotdeauna bugetul agreat. Astfel, fiecare pacient beneficiază de serviciile medicale de care are cu adevărat nevoie: potrivite necesităților reale de îngrijire a sănătății sale dentare și realizate la standarde înalte de calitate, pe care le respectăm cu strictețe.

Mai mult decât atât, oferim garanție pentru toate lucrările medicale și asigurăm intervenții fără plată pentru eventualele lucrări posibil necesare mai devreme de 1 an.

TEHNICĂ MEDICALĂ INOVATIVĂ

Lucrăm numai cu aparatură modernă și materiale de bună calitate, respectând proceduri medicale bine puse la punct. Prin urmare, aparatura medicală avansată, de înaltă precizie, tehnica de lucru și experiența îndelungată a întregii echipe sunt atuurile care ne permit să lucrăm ușor și să oferim pacienților noștri o experiență medicală confortabilă.