Albirea dinților

Într-o lume în care un zâmbet frumos poate face diferența, albirea dinților devine, uneori, o necesitate. Dacă doriț să scăpați de aspectul gri, îmbătrânit, al dintilor sau de alte imperfecțiuni cromatice ale danturii și să zâmbiți din nou cu încredere, tratamentul de albire profesională este soluția sigură, rapidă și cu efect de lungă durată.

Cum se realizează albirea dentară?

Înainte de albirea dinților, este necesară o ședință completă de profilaxie, pentru o curățare profesională, riguroasă, a dinților. Ulterior, albirea se realizează prin aplicarea pe dinți a unui gel special, acesta fiind potențat de o lampă care sporește eficiența gelului. Procedeul durează aproximativ o oră și este 100% sigur.

Pentru a vă bucura de dinți cât mai albi pentru o perioadă cât mai lungă, se recomandă renunțarea la obiceiurile alimentare nocive pentru dantură, care produc degradarea și colorarea dinților (consumul de băuturi acidulate, fumatul). De asemenea, sunt recomandate vizite periodice la medicul stomatolog (ideal la fiecare 6 luni), pentru igienizarea profesională a danturii.

Contraindicații

ATENȚIE! Acest tratament NU este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează, pacienților alergici la peroxizi sau copiilor cu vârsta până în 14 ani.

Adauga Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt notate cu *